Som la teva copisteria, papereria i impremta de confiança

Amb més de 30 anys d’experiència al mercat, fundada el 1991. Des de llavors, ens hem esforçat per oferir serveis de copiat, impremta i papereria d’alta qualitat a preus assequibles per als nostres clients. Ens enorgulleix ser una empresa reconeguda i de confiança a Sant Celoni i la comarca, i sempre estem treballant per millorar i ampliar els nostres serveis per ajudar als nostres clients a crear, reproduir i personalitzar materials impresos de manera eficient i econòmica, el que els permet aconseguir els seus objectius de marketing i comunicació d’una manera mes efectiva.

El nostre equip està format per experts en la indústria gràfica, amb anys d’experiència i un compromís incansable amb la satisfacció del client. Treballem amb els equips més avançats i tecnologia de darrera generació per garantir que cada còpia o treball imprès sigui perfecte, tant en qualitat com en precisió.

Volem ser la teva copisteria, papereria i impremta d’elecció, oferint una àmplia gamma de serveis d’impressió d’alta qualitat a preus assequibles, amb un enfocament en la satisfacció del client i el compromís amb l’excel·lència. Ens esforcem per mantenir un equip altament capacitat i motivat i per utilitzar tecnologia d’avantguarda per garantir resultats precisos i fiables. Treballem de manera ètica i responsable per contribuir a l’èxit dels nostres clients i a un futur millor per a tothom.

El nostre compromís amb el nostres clients:

  • Precisió i fiabilitat en la reproducció de documents i materials.
  • Capacitat per produir grans quantitats de materials impresos en temps curts.
  • Oferta de serveis personalitzats i solucions a mida.
  • Accés a experts en disseny gràfic i solucions d’impressió.
  • Amplia gama de productes de papereria, escriptura i material d’oficina.
  • Productes per a la teva organització como agendes, blocs, arxivadors i accessoris.
  • Serveis de lliurament puntual i fiable.
Si busques una copisteria fiable, eficient i de confiança, estàs en el lloc correcte.

Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació sobre els nostres serveis i com et podem ajudar.