També oferim serveis de disseny gràfic per ajudar els nostres clients a crear una imatge professional i atractiva per al seu negoci.

El nostre equip de disseny està compost per professionals altament capacitats i amb experiència en el disseny de logotips, cartells, fulletons, targetes de visita, cartells publicitaris, disseny gràfic i més.

Utilitzem les darreres tendències i eines de disseny per assegurar que el treball compleixi amb les necessitats i expectatives dels nostres clients. A més, treballem estretament amb els nostres clients per entendre els seus objectius i crear un disseny que reflecteixi els seus productes i serveis.

Oferim una varietat de paquets de disseny, des del disseny bàsic fins al disseny avançat, i acceptem diferents formats de fitxer, incloent PDF, JPG, PNG i altres. També oferim la possibilitat de fer revisions i modificacions fins que el client quedi completament satisfet amb el disseny final.

En resum, els nostres serveis de disseny gràfic proporcionen una àmplia varietat d’opcions per ajudar els nostres clients a crear una imatge professional i atractiva per al seu negoci, amb un equip de professionals altament capacitats i amb experiència, i un servei personalitzat per complir les necessitats i expectatives de cada client.

Estàs buscant una manera única de lluir el teu estil i mostrar la teva personalitat?

Personalitzar-te una samarretes o dessuadora és el que necessites! Oferim impressions d’alta qualitat en una àmplia varietat de peces, des de samarretes i dessuadores a diferents peces de roba. Tenim un equip de disseny creatiu per ajudar-te a crear el disseny perfecte, des de logotips i dissenys personalitzats fins a frases inspiradores i missatges divertits. Oferim preus raonables i terminis de lliurament ràpids perquè puguis lluir el teu nou disseny en qualsevol moment! Sigui per a un esdeveniment, un equip esportiu, un negoci o simplement per lluir al teu temps lliure, tenim alguna cosa per a tu! Contacta’ns avui mateix per obtenir més informació i fer la teva comanda!

Digue’ns el que necessites:

    Adjunta el teu PDF (arxius PDF, fins a 5Mb):