A la nostra secció de botiga i papereria, oferim una àmplia varietat de productes de papereria, material per la teva oficina, carpetes, sobres, paper de carta, bolígrafs, blocs, agendes i més. També comptem amb una àmplia varietat de material escolar i oficina.

A la nostra secció d’ofimàtica, oferim una àmplia varietat de productes i serveis relacionats amb l’ofimàtica, com impressores, escàners, tòners, cartutxos, paper fotogràfic, i més. També oferim serveis d’impressió, alquiler d’impressores i manteniment preventiu.

A més d’això, oferim serveis de subministrament d’oficina, incloent-hi subministraments de neteja, serveis i productes per a esdeveniments i tot tipus de material. Al nostre web trobaràs més de 10.000 referències en productes.

En resum, els nostres serveis de papereria i ofimàtica proporcionen una àmplia varietat de productes i serveis per cobrir les necessitats dels nostres clients, des de productes de papereria fins a productes d’ofimàtica i serveis de reparació i manteniment d’equips, i serveis de subministrament d’oficina, tot amb la finalitat de fer més fàcil i eficient la feina dels nostres clients.

Digue’ns el que necessites:

    Adjunta el teu PDF (arxius PDF, fins a 5Mb):